У п'ятницю 10 травня 2019 року Новояворівський ліцей відзначав дві події: День ліцеїста та 20-річний ювілей від дня заснування.

2019-05-10

У п'ятницю 10 травня 2019 року Новояворівський ліцей відзначав дві події: День ліцеїста та 20-річний ювілей від дня заснування. Впродовж двох годин на сцені та у залі панувала атмосфера творчості, таланту та радості! Традиційно начальник відділу освіти Яворівської РДА Байда В.П. нагородив грамотами найкращих ліцеїстів. А це 22 переможці обласних олімпіад та конкурсів та 101 переможець районних. До нагородження долучилася і Новояворівська міська рада, виділивши 12 тис. грн. на преміювання обдарованих учнів. Окрасою свята стали виступи колишніх випускників ліцею: Верес Лілії, Касіян Саші та Глови Тараса.
А випускник 2000 року Глова Василь зробив для нашого закладу цінний подарунок.
Велика вдячність духовому оркестру та його керівнику Сольському Роману Васильовичу за неймовірний виступ і гарний настрій.
Окрема подяка Боровцю Д.П., директору Новояворівської школи мистецтв за можливість провести наше свято у стінах цього закладу!
Дякуємо Огородник Н.І та Слободі Н.С., керівникам танцювальних колективів, які теж взяли участь у Дні ліцеїста!

____________________________________________________________________

21 березня 2019 року на базі Новояворівського НВК « ЗОШ ІІ ступеня-ліцей» відбулося чергове заняття школи молодого вчителя математики.

2019-03-21

Молоді вчителі математики освоюють нові технології навчання.
21 березня 2019 року на базі Новояворівського НВК « ЗОШ ІІ ступеня-ліцей» відбулося чергове заняття школи молодого вчителя математики. Молоді колеги мали можливість відвідати урок-подорож по космічному просторі у 5 класі на тему «Дії з десятковими дробами», який проводила Мариневич О.Я. П’ятикласники розповідали про 9 планет, розв’зували цікаві задачі, демонстрували свої лепбуки про математику. Надзвичайно емоційним і цікавим був математичний турнір «Найрозумніший» для учнів 6 класу, який підготувала і провела вчитель Бордун І.А.
Методист Л.Дутко провела обговорення з молодими педагогами відвіданих заходів, підвела підсумки і надала методичні рекомендації.
Щиро дякую адміністрації Новояворівського НВК « ЗОШ ІІ ступеня-ліцей», особливо директору Г.Бабію за сприяння у проведенні даного заняття.
Методист Л.Дутко

Джерело: http://yavorivmetodkabinet.blogspot.com/

____________________________________________________________________

27 лютого 2019 року у Новояворівському НВК відбулась важлива подія - вибори Президента Ліцейної Ради.

2019-02-27

27 лютого 2019 року у Новояворівському НВК відбулась важлива подія - вибори Президента Ліцейної Ради. Претендентами на цю посаду були активні, креативні та розумні восьмикласниці: Біловус Юлія, Виннник Ірина, Зозуля Олена, Оверко Світлана. Дівчата проводили агітацію, знайомили ліцеїстів з своїми передвиборчими програмами. У голосуванні брали участь учні 5-11 класів та педагоги НВК. В результаті напруженої, але чесної боротьби голоси розподілилися таким чином:
Зозуля Олена - 53% голосів;
Винник Ірина - 33% голосів;
Оверко Світлана - 6% голосів;
Біловус Юлія - 5% голосів.
Вітаємо Зозулю Оленку з перемогою і бажаємо їй сформувати надійну, творчу команду!

____________________________________________________________________________

6 лютого 2019 року працівники Яворівського РЦСССДМ та служба у справах дітей Яворівської РДА у Новояворівському НВК « ЗОШ ІІ ст.- ліцеї» провели тематичну лекцію на тему: «Булінг в учнівському середовищі».

2019-02-26

26 лютого 2019 року працівники Яворівського РЦСССДМ та служба у справах дітей Яворівської РДА у Новояворівському НВК « ЗОШ ІІ ст.- ліцеї» провели тематичну лекцію на тему: «Булінг в учнівському середовищі».
Учнів проінформували про явище булінгу , види, причини та наслідки девіантної поведінки у шкільному середовищі і поза ним. Представник ювенальної превенції Бринько Н. М. попередила про адміністративну відповідальність учасників булінгу .
Учні 9 –тих класів мали можливість переглянути відео, переосмислити своє бачення цього різновиду насильства, а також отримати відповіді на свої запитання.
Щиро дякуємо директору Яворівського РЦСССДМ Байді В.П., психологу Яворівського РЦСССДМ Кенцало Н.Р. , представнику Служби у справах дітей Жовнірів В.В. за проведену роботу.

Більше фото в Галереї.

____________________________________________________________________________________________________________

Профорієнтаційна зустріч з представниками ІТ-сфери

2018-09-19

У середу 19 вересня 2018 року у Новояворівському НВК відбулась профорієнтаційна зустріч ліцеїстів з представниками ІТ-сфери.ІТ

Учнів 8-9 класів ознайомили з різними професіями у сфері ІТ.

ІТ

Вкінці зустрічі всі учасники отримали наклейки з смайликами.

ІТ

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.